Om forlaget

Hvem er Legimus?

Et lille forlag med store historier.

”Legimus” kommer fra latin og betyder ”vi læser” – og hvis du mangler en god bog at læse, er du kommet det helt rigtige sted hen. Hvad med en historie om dengang Gestapo havde indtaget Aalborg? Eller om en barndom i 1990’ernes Sæby eller 1970’ernes Frederiksberg? Eller måske du er mere interesseret i, hvad Kim laver som voksen, efter de populære børnebøger blev udgivet om ham i 60’erne?

Her hos Legimus brænder vi for at udgive den gode historie, om det er så er skønlitteratur, en biografi eller en lokalhistorisk skildring, eller om det er i form af en roman eller en digtsamling. Vi har erfaring inden for det hele.

Vi udgiver bøger til enhver smag, og vi bestræber os efter at udgive et bredt spektrum af genrer, der kan udvide din horisont eller give hjernen ro med en god historie inden sengetid. Lige meget hvilken bog, du bestiller hos os, kan du være sikker på, at du bliver godt underholdt – og måske ligefrem lærer noget nyt om dig selv eller din omverden.

Sidder du selv inde med en god historie, må du endelig ikke tøve med at sende os et manus – det gør du ved at trykke på ”Jeg vil udgive en bog” øverst på siden.

Tak for besøget og rigtig god læselyst!