Jeg vil udgive en bog

Andre forfattere skriver:

Siden 2019 har jeg samarbejdet med Forlaget Legimus. De hjalp mig med udgivelsen af en selvhjælpsbog for pårørende i psykiatrien. Samtidig hjalp de mig med at genudgive mine to første romaner, da mit gamle forlag lukkede. Siden hjalp de mig med, hvilket af mine manuskript ideer havde mest potentiale, og jeg udgav endnu en roman og en ledelsesbog.  Jeg har fået god sparring i forhold til, hvordan jeg kunne lave PR, ideer til forside mm.. Udgivelsesprocesser er en langvarig affære, og her har oplevet hele tiden følt mig orienteret og er blevet mødt med tålmodighed på mine mange spørgsmål, hvilket har været trygt. Med fem bøger udgivet på forlaget og en 6. på vej, så kan jeg varmt anbefalet forlaget. Maike Raahauge ________________________________________________________________________________ Jeg har fået udgivet min børnebog af Legimus. Mit første møde med Arne over en kop kaffe i København var så hyggeligt og samtidig yderst professionelt. Jeg gik derfra med følelsen af at blive taget seriøst, og være trygt guidet hele vejen. Lige netop sådan har det været fra vores første møde, og til jeg stod meget hurtigt med min egen bog i hænderne, udgivet. Kommunikation, planlægning, korrektur er foregået gnidningsløst og let online. Selv de mindste spørgsmål har Arne svaret på venligt, tydeligt og rart. Et perfekt samarbejde. KH Kristina ________________________________________________________________________________

Vi er altid på udkig efter nye forfattere 

De store forlag kræver ikke noget forfattertilskud – de giver til gengæld kun 10-15 % i royalty. Forlaget Legimus kan naturligvis tilbyde samme type udgivelse, dog vil der typisk være bedre procentfordelinger. Det kræver, at vi tror 100 % på bogen. Samtidig kan vi tilbyde: Medudgivelse: Du betaler en del af udgifterne til at få trykt og lavet grafik. Derefter laves der en fordeling af overskuddet på bogen efter alle udgifter er betalt. Selvudgivelse: Du betaler alle udgifterne og betaler forlaget for at bruge vores navn, ekspertise og salgskanaler. Digital udgivelse: Vi hjælper dig med grafik og de rigtige salgskanaler.

Idéen om medudgivelse, hvor forfatteren er med til at investere i bogen, kan være en god måde at sikre udgivelse af manuskripter, som de store forlag ikke interesserer sig for – ofte af de forkerte grunde.

Som forlag er vi naturligvis interesseret i at høre om dine egne afsætningsmuligheder. Bøgerne sælges gennem forlaget, men du vil få et salgshonorar for de bøger, du selv sælger.

Din investering og fortjeneste vil helt afhænge af oplaget, hvor meget forlaget tror på bogen, og en masse andre ting, som vi vurderer individuelt pr. manuskript.

Send os dit manuskript og lad os diskutere dine muligheder!

Skriv til vores forlagskoordinator arne@legimus.dk