Jeg vil udgive en bog

Som forfatter er der flere ting du skal tage stilling til!

De store forlag kræver ikke noget forfattertilskud – de giver til gengæld kun 10-15 % i royalty.

Forlaget Legimus kan naturligvis tilbyde samme type udgivelse, dog vil der typisk være bedre procent fordelinger, men det kræver vi tror 100% på bogen.

Samtidig kan vi tilbyde medudgivelse hvor du betaler en del af udgifterne til at få trykt og lavet grafik, derefter vil der laves en fordeling af overskuddet på bogen, efter alle udgifter er betalt.

Selvudgivelse, du betaler alle udgifterne og betaler forlaget, for at bruge vores navn, vores ekspertise og vores salgskanaler.

Digital udgivelse. Her vil vi hjælpe dig med grafik og de rigtige salgskanaler.

Idéen om medudgivelse, hvor forfatteren er med til at investere i bogen, kan være en god måde at sikre udgivelse af manuskripter, som de store forlag ikke interesserer sig for – ofte af de forkerte grunde.

Som Forlag, er vi naturligvis interesseret i at høre om dine egne afsætningsmuligheder, bøgerne sælges gennem forlaget, men du vil få et salgshonorar for de bøger du selv sælger.

Din investering og fortjeneste vil helt afhænge af oplaget, hvor meget Forlaget tror på bogen og en masse andre ting som vi vurdere individuelt pr. manuskrift.